Artistit

Mikael Gabriel

Mikael ”MG” Gabriel on laulaja/rap-artisti, jonka ensimmäinen levy ”5 miljoonaa muuta” ilmestyi vuonna 2009. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Kipua”, ”Timanttei”, ”Älä herätä mua unesta”, ”Viimeisen kerran”, ”Mimmit fiilaa”, ”Liikaa sussa kii”, ”Riippumatto”, ”Kivi Sakset Seteli”, ”Naapurit Kuulee” sekä ”Lennokki”.

Arttu Wiskari

Elokuussa 2020 viidennen studioalbuminsa, suoraan virallisen albumilistan ykköseksi nousseen ”Suomen muotoisen pilven alla” julkaisseen Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä. Arttu rikkoi Leavings-orkesterin kanssa tehdyllä kappaleella ”Tässäkö tää oli?” henkilökohtaisen ennätyksensä: se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn top 50 -listan ykköseksi! Laulu on viihtynyt listan kärkisijoilla kuukausitolkulla. Singlen musiikkivideo kohosi suoraan Youtuben Nousussa-listan kärkeen ja sillä on yli 4 miljoonaa näyttökertaa.


Olavi Uusivirta

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa” sekä ”Kesäyön uni”. Multitalentti tekijä on tuttu näky eri produktioista valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Olavi Uusivirran viimeisin pitkäsoitto ”Skorpioni” on tanssittanut keikkapaikkoja ympäri Suomea jo toista vuotta putkeen. Kesällä 2020 häneltä ilmestyi ”Lauantain toivotut” -levy, jolla Uusivirta bändeineen versioi kotimaisia ikivihreitä. Julkaisu syntyi suuren suosion saavuttaneen keväisen Yle Olohuone -keikan pohjalta, jonka aikana kokoonpano esitti yleisön toivomia klassikoita. Tämän lisäksi Uusivirran ja Anna Puun yhteisbiisi ”2020” on keikkunut Suomen radiosoittolistalla koko kuluneen vuoden ajan.

Kaija Koo

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti.

Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. Lisäksi hänen huikeat Hartwall Arenan Superkonsertinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä.

Ressu Redford

Ressu Redford on jättänyt vahvasti jälkensä suomalaiseen musiikkikenttään. Hänen uransa käynnistyi 1980-luvulla menestyksekkään Bogart Co. -yhtyeen keulahahmona, jonka jälkeen Redford siirtyi soolouralle.

Vuonna 1991 julkaistu debyyttialbumi ”Ressu” sijoittuu kaikkien aikojen myydyimpien kotimaisten albumien joukkoon 97 700 kappaleen myyntimäärällään. Myös Redfordin ”Laulussa on helppo rakastaa” ja ”Taas aurinko nousee” -albumit ovat kummatkin ylittäneet platinarajan.

BEHM

”Hei rakas” -debyyttisinglellään ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista artisteista 2020-luvulla. Vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota: kappaleella on hallussaan yhteensä huikeat 48 päivää Spotifyn ykköspaikalla, se oli radiolistan ykkönen 10 viikkoa ja ”Hei rakas” oli sekä tammikuun että helmikuun kuukauden radiobiisi. 

Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koskettavan koukuttavat pop-melodiat yhdistyvät luontevasti samaistuttaviin lyriikoihin ja tarinoihin, joissa on monelle tarttumapintaa. BEHM julkaisee platinaa ennakkoon striimanneen debyyttialbuminsa  syyskuussa 2020.

DJ WELHO

Ville “Welho” Siuruainen – rumpali ja DJ – on yksi Suomen työllistetyimmistä rock-rumpaleista!
Welho on kiertänyt tuhansia keikkoja useiden bändien ja artistien kanssa.
Welho on soittanut persoonallisella otteella tyylilajista toiseen. Ensimmäiset kosketukset konemusiikin
ja livesoiton yhdistämiseen otettiinkin jo ysärin loppupuolella.

Yhteiskeikkoja DJ:den kanssa Welho alkoi tekemään vuonna 2009. Näistä sessioista lähti kehittymään idea DJ:n ja Rumpalin risteytyksestä. Muutamien vuosien ahkeran treenauksen sekä kehittelyn jälkeen DJWELHO näki päivänvalon keväällä 2014!

Las Bepas

Las Bepas on villinnyt bilekansaa baareissa ja yksityistilaisuuksissa jo liki vuosikymmenen ajan. Bändi keikkailee ympäri Suomea soittaen koti- ja ulkomaisia hittejä popista heviin – ja kaikkea siltä väliltä.

Lion Blend

Lion Blend lopetti yhteissoittonsa vuonna 1976, mutta vuodesta 1991 alkaen se on tehnyt kymmenkunta keikkaa Ylivieskan eri tapahtumissa. Sun Pampasin lavalle Lion Blend nousee peruskokoonpanossaan Jouko Helatie (kitara), Mauri Kajasmaa (rummut), Juha Koski (urut), Jukka Leppilampi (laulu) ja Jussi Melantie (basso).