Artistit

Perjantai

Portion Boys

Portion Boys on perustettu vuonna 2010 kolmen kaveruksen kesken. Alusta alkaen päämääränä on ollut pitää vain hauskaa tehden biisejä ja musiikkivideoita, jotka toisivat ihmisille hyvää ja positiivista mieltä.

Yhtye saavutti suomalaisten sydämet viimeistään vuonna 2017 keväällä, kun Karjala Takas -kappale julkaistiin.

BESS

BESS on helsinkiläinen artisti ja pop-tähti, joka debytoi vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, tanssittavista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiosta.

Ramses II

Ramses II:n eli Rami Shikebenin ura lähti nousukiitoon kun artistin debyyttisingle Villieläin nousi Spotifyn kärkisijalle Leijonien voitettua jääkiekon MM-kultaa. Artisti pääsi esittämään Villieläimen Leijonien MM-kultajuhlissa Hakametsän Jäähallin parkkipaikan lavalla. Kappale sekä aloitti, että yllättäen Leijonien toiveesta myös lopetti juhlat. Kappale rikkoi kuluvan vuoden siihenastisen Spotifyn päiväkohtaisen striimausennätyksen tiistaina 31.5. keräten yli 179 000 kuuntelukertaa.

SaintPolis

SaintPolis on ylivieskalaislähtöinen americanan, alt-countryn ja indierockin juurita ammentava bändi. He ovat julkaisseet neljä sinkkua ja tammikuussa 2023 tuli ulos heidän ensimmäinen albuminsa.

Lauantai

Erika Vikman

Suomenkielistä diskopoppia esittävä, Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

Vesterinen yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen on tätä nykyä kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Sumeilematon tutkimusmatkailu, milloin Ennio Morriconen kartoittamilla lännenmailla, milloin slaavilaisen synkkyyden kehdoissa ja toisaalla taas ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoilla, on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja.

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan seitsemän studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn.

Suvi Teräsniska

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia.

Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Martha’s Fireball

Tapahtuman juontaja & DJ

Sami Kuronen

Sun Pampas -tapahtuman juontaja Sami Kuronen on rautainen radioammattilainen, joka on tuttu kasvo myös lukuisista tv-ohjelmista. Televisiossa Kuronen on nähty muun muassa Temtation Island SuomiSuomen Unelmien Poikamies ja Stage -ohjelmien juontajana.

DJ Sakke

Levysoittamisen pitkän linjan ammattilainen DJ Sakke laittaa festivaalikansan juhlat käyntiin alkuillasta lähtien soittamalla levylaukustaan tämän päivän hittejä.