Sun Pampas siirtyy vuodelle 2022

Sun Pampas on perinteikäs jo 29 kertaa järjestetty tapahtuma Ylivieskassa, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista kulttuuria. Vieraat ovat ottaneet vuosittain Sun Pampasin omakseen. Viime kesänä tapahtuman piti viettää 30-vuotisjuhliaan mutta koronapandemian takia tapahtuma siirrettiin vuodella eteenpäin. Nyt valitettavasti joudumme tekemään saman päätöksen ja siirtämään tapahtuman vuodelle 2022.

Suomen hallituksen päätöksen mukaisesti yleisötapahtumia koskevat rajoitukset tulevat jatkumaan ainakin kesäkuun loppuun saakka ja tämän vuoksi erityisesti sisätiloihin suunnitellut tapahtumat ovat haastavia toteuttaa. Meille tärkeintä tapahtuman toteuttamisessa on vieraiden, artistien ja oman henkilökunnan turvallisuus. Tämän johdosta Sun Pampas-tapahtuman 30. kerta siirtyy juhlittavaksi vuodelle 2022. Tämänvuotinen ohjelma saadaan siirrettyä ensi vuodelle lähes kokonaisuudessaan. Odotamme vielä muutamalta artistilta vahvistusta keikan siirrosta ensi vuodelle ja takaamme että vuoden 2022 tapahtuma tulee olemaan ikimuistoinen.

Ennakkolipun ostaneet voivat käyttää lippunsa sellaisenaan ensi vuoden tapahtumassa tai palauttaa sen ostopaikkaan 31.5.2021 mennessä, jolloin lipun hinnan saa takaisin.