Yhden päivän liput myynnissä nyt!

Yhden päivän lippumme maksavat S-Etukortilla alkaen 45 € (norm. 48 €) ja niitä on saatavilla Ylivieskan Prisman Infosta sekä Lippu.fi -palvelusta. Huomioithan, että Lippu.fi:sta ostettaviin lippuihin lisätään palvelu- sekä toimitusmaksu.

Perjantaina 16.6.2023 lavalle nousevat “Villieläin”-omakustanteellaan kaikki muurit murtanut Ramses II, Uuden Musiikin Kilpailusta striimausmiljonääriksi ponkaissut Bess sekä häpeilemättömän hauska Portion Boys, joka tuntuu tällä hetkellä sanoittavan suomalaisten tarvetta bilettää paremmin kuin kukaan muu.

Lauantaina tempoa höllätään, mutta vain hetkeksi. Ensin ihana iskelmäkomeetta Suvi Teräsniska ja sitten koskettavien tarinoiden Vesterinen yhtyeineen virittävät keikoillaan hallin valtaisaan yhteislauluun. Illan päätteeksi diskojumalatar Erika Vikman potkaisee pöydät nurin ja paljastaa, miksi hän oli viime kesän kuumin esiintyjänimi niin Helsingin hienostofestareilla kuin Provinssin rokkipoliisien ristitulessa. Salaisuus ei selviä lööppejä lukemalla, lavakarisma täytyy nähdä itse.